Picture
Mesfushori i zhdërvjellët, Ibrahim Afellay, ka shprehur ngazëllimin e tij pas rolit vendimtar në fitoren 2-0 të Barcelonës ndaj Real Madridit.Holandezi erdhi nga stoli me 20 minuta të mbetura për të asistuar në golin e parë të Lionel Messi.

“Kjo është vërtet një ndjenjë e jashtëzakonshme. Këto gjëra i ëndërroni kur jeni fëmijë. Të bëni dallimin në një ndeshje kaq të madhe të dy rivalëve të hidhur, është gjë fantastike. Ishte një aksion i bukur individual”, ka komentuar Afellay në asistimin e tij.

“Ne bëmë një performacë të mirë. Ne ishim një ekip më i mirë edhe para përjashtimit të Pepe dhe kishim shumicën e posedimit. Ne nuk i lejuam ata të na provokojnë dhe nxorëm një rezultat të shkëlqyeshëm”, ka shtuar më tej mesfushori.
 


Comments

01/26/2012 15:11

nice post

Reply
01/27/2012 10:52

Nice one info, thx

Reply

Nice info bro

Reply
01/28/2012 13:45

Great info, thx

Reply
02/25/2012 23:32

Appreciate your data

Reply

THX for info

Reply
03/22/2012 15:02

THX for info

Reply
03/29/2012 03:57

THX for info

Reply
05/11/2012 23:50

nice post

ReplyLeave a Reply