Picture
Messi
Treneri i Barcelonës është i lumtur me fitoren ndaj Real Madrid me rezultat 2:0 në gjysmëfinalen e Ligës së Kampionëve, ku lavdërimet më të mëdha ia ka dërguar shenuesit të dyfishtë Leo Messit.

"Kemi luajtur shumë mirë. I kemi kontrolluar kundërsulmet e tyre të rrezikshme dhe duhet ti uroj lojtarët për të gjitha. Fati jonë që kemi një lojtar si Messi. Ka vetëm 23 vjet, dhe që tani është golshenuesi i tretë në historinë e Barcelonës. Kjo është një gjë e madhe" ka thënë Guardiola.
 


Comments

01/25/2012 07:57

is soon

Reply
01/26/2012 00:33

Fine post bro

Reply
01/26/2012 09:59

Great info, thanks

Reply
01/27/2012 13:49

will be restored before long

Reply

will come back soon

Reply
03/26/2012 00:39

is soon

Reply
03/30/2012 08:58

Appreciate your info

Reply
04/19/2012 10:04

THX for info

Reply
09/25/2012 01:28

good blog

ReplyLeave a Reply