Picture
Presidenti i Barcelonës, Sandro Rosell ka deklaruar se nuk e ka lënë anash transferimin e Gareth Bale nga Tottenham

Cadena Ser raporton se Rosell dhe drejtori sportiv Andoni Zubizarretta nuk e kanë harruar transferimin e Bale por ata gjithashtu mbajnë edhe lidhje me sulmuesin Giusseppee Rossi.
...
Fjalët se Chelsea është shumë i interesuar për shërbimet e Uellsianit kanë arritur në Camp Nou dhe Rosell është i vendosur të shenzojë për të.

Megjithatë shefat e Tottenham Hottspours janë të bindur se nuk do ta shesin atë në verë.
 


Comments

12/30/2011 13:01

good post

Reply
01/25/2012 20:36

Appreciate your details

Reply
01/26/2012 02:53

Fine info dude

Reply
01/26/2012 18:08

THX for info

Reply
01/27/2012 09:57

Thanks for details

Reply
02/25/2012 22:25

Many thanks for details

Reply

is before long

Reply
03/24/2012 19:52

will come back before long

Reply
03/31/2012 00:34

nice post

Reply
04/19/2012 08:26

THX for info

Reply

THX for info

Reply
09/22/2012 00:10

Nice site

ReplyLeave a Reply