Picture
Messi
Treneri i Barcelonës është i lumtur me fitoren ndaj Real Madrid me rezultat 2:0 në gjysmëfinalen e Ligës së Kampionëve, ku lavdërimet më të mëdha ia ka dërguar shenuesit të dyfishtë Leo Messit.

"Kemi luajtur shumë mirë. I kemi kontrolluar kundërsulmet e tyre të rrezikshme dhe duhet ti uroj lojtarët për të gjitha. Fati jonë që kemi një lojtar si Messi. Ka vetëm 23 vjet, dhe që tani është golshenuesi i tretë në historinë e Barcelonës. Kjo është një gjë e madhe" ka thënë Guardiola.
1/24/2012 23:57:55

is soon

Reply
1/25/2012 16:33:52

Fine post bro

Reply
1/26/2012 01:59:10

Great info, thanks

Reply
1/27/2012 05:49:04

will be restored before long

Reply

will come back soon

Reply
3/25/2012 17:39:24

is soon

Reply
3/30/2012 01:58:04

Appreciate your info

Reply
4/19/2012 03:04:06

THX for info

Reply
9/24/2012 18:28:34

good blog

ReplyLeave a Reply.