Picture
Presidenti i Barcelonës, Sandro Rosell ka deklaruar se nuk e ka lënë anash transferimin e Gareth Bale nga Tottenham

Cadena Ser raporton se Rosell dhe drejtori sportiv Andoni Zubizarretta nuk e kanë harruar transferimin e Bale por ata gjithashtu mbajnë edhe lidhje me sulmuesin Giusseppee Rossi.
...
Fjalët se Chelsea është shumë i interesuar për shërbimet e Uellsianit kanë arritur në Camp Nou dhe Rosell është i vendosur të shenzojë për të.

Megjithatë shefat e Tottenham Hottspours janë të bindur se nuk do ta shesin atë në verë.
12/30/2011 05:01:40

good post

Reply
1/25/2012 12:36:55

Appreciate your details

Reply
1/25/2012 18:53:47

Fine info dude

Reply
1/26/2012 10:08:13

THX for info

Reply
1/27/2012 01:57:53

Thanks for details

Reply
2/25/2012 14:25:57

Many thanks for details

Reply

is before long

Reply
3/24/2012 12:52:51

will come back before long

Reply
3/30/2012 17:34:15

nice post

Reply
4/19/2012 01:26:12

THX for info

Reply

THX for info

Reply
9/21/2012 17:10:44

Nice site

ReplyLeave a Reply.